.

.

Amosfun Чанта За съхранение, Органайзер за дрехи, Подарък чанта за кукли, контейнери за Завивки, Прозрачни Чекмеджета-Чанта За съхранение, Нетканая Плат, Сгъваем Орган?

Amosfun Чанта За съхранение, Органайзер за дрехи, Подарък чанта за кукли, контейнери за Завивки, Прозрачни Чекмеджета-Чанта

BGN 3.33

Брой продукти
Налично за поръчка

Ватиран чанта за дрехи с дрехи и играчки - Голям капацитет.В двата края има дръжки за лесна поддръжка. С широки дръжки за по-удобно носене - без силно натоварване на дланта си. - Обикновен размер, лесно се поставя на рафта; сгъваема конструкция, удобна за съхраняване.Частично прозрачен прозорец за бърз преглед съхранявана тъкан.Той е много подходящ за съхранение на сезонни дрехи, одеяла, спално бельо, хавлиени кърпи, летни воали, възглавници и чаршафи и т.- Цвят : Лен.Лесно да се сгъва, когато не се използва.- Забележка : Не използвайте пералната машина за почистване не използвайте четка за зъби.Ватиран чанта за дрехи с дрехи и играчки - Голям капацитет. Забележка : Не перете в пералня машина и не срешете с четка.описание Благодарение на големия капацитет можете да сложите дебели завивки и гъста дрехи, чанта за съхранение след зимата.Идеален за съхранение на сезонни дрехи, одеяла, спално бельо, хавлиени кърпи, летни завивки, възглавници и чаршафи и т.-Размер : около 51x46x28 см/ 20x18x11 инча - Благодарение на широката дръжката му е по-удобно за носене, а на дланта на ръката няма да бъде твърде силен натиск.- Висока производителност.Пратката включва 1 х сгъваема чанта за съхранение с цип, прозрачна, водоустойчива чанта за одеяла, които се използват за дрехи, играчки, пералня (бельо).Идеален за съхранение на сезонни дрехи, одеяла, спално бельо, хавлиени кърпи, летни завивки, възглавници и чаршафи и т. Забележка : Не перете в пералня машина и не срешете с четка.Частично прозрачен прозорец за бърз преглед съхранявана тъкан. С широки дръжки за по-удобно носене - без силно натоварване на дланта си.Нормален размер, лесно се поставя на рафта; сгъваема конструкция - лесно се сгъва и съхранява.

Общи свойства

Добавки за продукти