.

.

Преносим Автомобилен Нагревател за Дефростера стъкла, Фен на горещо и охлаждане топлинна 12 В 2 и 1, Керамични Plug Запалката на автомобила-Червен

Преносим Автомобилен Нагревател за Дефростера стъкла, Фен на горещо и охлаждане топлинна 12 В 2 и 1, Керамични Plug

BGN 9.06

Брой продукти
Налично за поръчка

Таблото може да бъде поставена, ъгъл на наклон да се регулира.Но ако напрежението е много по-малко 15ампер, нагревател, може би ще спре да работи.Дръж си на водача в очите и осигуряване на вашата сигурност при шофиране.Дръж си на водача в очите и осигуряване на вашата сигурност при шофиране.Лесен за инсталиране и употреба : просто поставете накрайника и го отворете. Широко се използва в автомобили, камиони, превозни средства, балсами и други често използвани уреди.Не се изисква инсталация 6.Лесно и удобно : Той е проектиран с въртяща се основа на 180 градуса.Свързани самозалепващи ленти може да се използва за прикрепване на подложки.Лесно и удобно : Той е проектиран с въртяща се основа на 180 градуса. Размразяване и защита от замъгляване - дължина на проводника около 1,4 метра, за да пасне на различните разпоредби за защита от замъгляване.Функции на отопление и на охлаждане 2 в 1 : Този автомобилна вентилаторна печка на предното стъкло може да выдувать естествения полъх и топъл въздух, е предназначен за бързо почистване от лед язовири, мъгла, замъгляване на предното стъкло на колата. Идеален за дълги пътувания или къмпинг 8.Сигурен и издръжлив : Този нагревател е изработен от ABS и полимер устойчиви на висока температура твърда пластмаса, практически в обращение нагревател е оборудван с автоматичен отопление и защита от прегряване. Загряване и охлаждане на 2 матрици 7.Свързани самозалепващи ленти може да се използва за прикрепване на подложки. Произволно регулиране на посоката на 180° - Регулиране по желание, за да се топъл въздух духаше там, където искате.Нагревател на предното стъкло е поставена в гнездото на запалката, след това превключва на отопление или вентилатор (уверете се, че в колата си има и пристанище крик на 12v).

Общи свойства

Material:
ABS
Rated power:
12V/150W
NOTE:
The vehicle should be around 15amp, then the heater will worked fine.:
But if your voltage is much less than 15amp, the heater maybe stop working. If so, please adjust your vehicle voltage. :

Добавки за продукти