.

.

Чадър KOAIUS ys от Титанова сплав, Однотрубный Свирка, Практичен Преносим и Елегантен Инструмент за Улицата, Ключодържател, Аксесоари, Свирки (Цвят: сив)

Чадър KOAIUS ys от Титанова сплав, Однотрубный Свирка, Практичен Преносим и Елегантен Инструмент за Улицата, Ключодържател,

BGN 1.67

Брой продукти
Налично за поръчка

След свиване на чадър стоманена топка скелет се превръща в осем крака и може да стои самостоятелно.Идеален за ситуации, когато няма място за подкрепа на чадъри. [EDC multi-purposes] Силен защитен свирка за пронзительного свирка за всякакъв вид отдих, като например къмпинг, лов, пешеходен туризъм, каране на лодка, риболов, а също така може да се използва за дресура на кучета. [Материал от титанова сплав] Алармени звънци, Изработени от висококачествена сплав, се отличават с висока здравина и устойчивост на корозия. [Силен звук] Свирка за оцеляване с една тръба може да издаде до 120 db, това е достатъчно, за да бъде изслушан на големи разстояния.Подходящ за използване при всякакви метеорологични условия. [Лесен за носене] Всяка свирка е кръгъл отвор.Можете да Го свързва с вашия раница, ключ или врата.Свирка много лека и малка.KOAIUSМатериал : Сплавсодержание на опаковката : сплавцвет : златен, основният цвят, за миене на камък, син, почистване обработкаспецификация : 9,5 * 48 мм.

Общи свойства

9.5 * 48mm :

Добавки за продукти