.

.

Лечебен камък Скъпоценен Камък Пирамидална Камък, Енергийна Пирамида, Епоксидни Украшение, Пирамидална Crystal Генератор на Положителна Енергия Пирамида за Защита н?

Лечебен камък Скъпоценен Камък Пирамидална Камък, Енергийна Пирамида, Епоксидни Украшение, Пирамидална Crystal Генератор

BGN 9.91

Брой продукти
Налично за поръчка

Параметри : Тип на продукта : Пирамидка от оргона Материал : Кристал лепило Размер на продукта : приблизително 6x6x6,6 см /2,4x2,4x2,6 инча Тегло : прибл. 【Широко приложение】 Широк спектър от приложения, може да се използва за оформяне на писмени маси, дневни, спални, офиси и други елементи на декора.Пирамида имат триъгълна форма и се смята, че са енергийни щитове, които предпазват или лекуват ни от негативните енергии на заобикалящата ни среда. Валентин, рожден ден или всякакви други специални случаи. 【Чудесен избор】 Може да се превърне в идеален подарък и за декорация на пирамидата положителна енергия за вътрешно спокойствие и изцеление.Използвайте за рейки лечение, медитация, балансиране на чакрите или на ритуала.Той може да се използва за предаване на физическа, емоционална и духовна енергия.Пирамида имат триъгълна форма и се смята, че са енергийни щитове, които предпазват или лекуват ни от негативните енергии на заобикалящата ни среда.Камък на пирамидата на оргона е предназначен не за красота, а за специален лекарствен ефект.Той носи на своя притежател щастие, късмет, богатство и късмет.За повечето хора пирамидата олицетворява Египет и древна мъдрост.Пирамидка - чудесен избор за декорация за вашия офис, дом, маса за хранене, писмено плот и т.Пирамида може да донесе късмет и богатство. 【Енергиен камък】 се Освободите от негативизма и потопете се в положителната енергия, която привлича богатство и успех.Сложете ги близо до себе си, това ще помогне за подобряване на паметта и ще се осигури яснота на ума.Споделяте вашата любов и благословии в Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. 【Широко приложение】 Широк спектър от приложения, може да се използва за оформяне на писмени маси, дневни, спални, офиси и други елементи на декора.

Общи свойства

Item Type:
Orgone Pyramid
Material:
Crystal Glue
Product Size:
Approx. 6 x 6 x 6.6cm / 2.4 x 2.4 x 2.6in
Weight:
Approx. 150g/5.3oz
Scope of Application:
Desk, Living Room, Bedroom, Office, etc
Package List:
1 x Orgone Pyramid
Note:
Manual measurement, please allow some errors.

Добавки за продукти