.

.

Прът за закачалки за гардероб 30-80 см, Прибиращ се Закачалка за панталони, Закачалка за домашни панталони, Органайзер за панталони и палта от неръждаема стомана Бял ?

Прът за закачалки за гардероб 30-80 см, Прибиращ се Закачалка за панталони, Закачалка за домашни панталони, Органайзер

BGN 0.33

Брой продукти
Налично за поръчка

Тя е здрава и е безопасна за употреба.Здрава закачалка за панталони : Тази закачалка за гардероб е изработен от неръждаема стомана 201 и ABS-пластмаса, и улей, изработен от екологично чист ABS-материал, притежаващ висока степен на стабилност, здравина и дълъг живот.Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми при използването на продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща.Развешивание дрехи - най-добрият начин да се избегне намокания. Прибиращ се закачалка за дрехи : Стилен и изчистен дизайн в комбинация с аксесоари за дома гардероб позволява да се използва разумно пространство, има функция за теглене на дрехи и е удобна за съхранение и употреба. Комбинираната аксесоари гардероб за дневна пълно използване на пространството и осигуряват функция окачване на дрехи, която е удобна за съхранение и носене на ръка, при това на всяка закачалка за дрехи работи независимо.функция : 1. Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, ние се стремим към вашето доверие.Добре дошли в нашия магазин1.Тя е здрава и е безопасна за употреба. Закачалка за дрехи, която може да се закача, прави стаята си подреден и красивой4.Закачалка за дрехи - най-добрият начин да се избегне намокания.Той ще играе важна роля в килера си и гардероба си.Можете също така да прави предложения за продукта, ние ще продължим да се развиваме.Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми при използването на продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще ви предоставим най-доброто решение.Той ще играе важна роля в килера си и гардероба си.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН И многоцелеви : Има добра функция дърпа, за да се мотае якета, панталони, шалове, кърпи и вратовръзки.

Общи свойства

Condition:
100% brand new
Item Type:
Wardrobe Telescopic Pole
Product material:
aluminum alloy, ABS
Suitable for:
living room, bedroom, restaurant, hotel, nightclub, etc.
packing list:
1x wardrobe telescopic rod:
4 screws:
We value every customer's shopping environment:
1. If you have any questions about the product, you can contact our customer service, your trust is our pursuit.:
Tips:
There may be 0.1-1cm error in manual measurement, please refer to the actual product.
2. There may be a slight color difference between the recording resolution and the screen, please refer to the actual color. :

Добавки за продукти