.

.

Напомняне за засыпании, Устройство за Сигнализация на сън Помощник за безопасно шофиране на автомобил, Окачени на Дясното ухо Напомняне за умора на водача, Останет

Напомняне за засыпании, Устройство за Сигнализация на сън Помощник за безопасно шофиране на автомобил, Окачени на

BGN 2.00

Брой продукти
Налично за поръчка

При подмяна на батерията развийте винтовете на капака и отворете задния панел.След като неволно да спя, ушния камбанка ще издаде ясен звуков сигнал, който ще ви даде кураж и ще позволи да се избегнат инциденти.Когато той не е инсталиран правилно, раздастся "звуков сигнал", напомня ви за това.Компактен и лек, лесен за носене и използване.Списък с пакети : 1 * Напомняне за защита от сън Забележка : 1.Чувствителна функция : да високо-чувствителен Вграден сензор, когато искате да подремне, докато главата ви пропусне, той автоматично се подава звуков сигнал. Отворете превключвателя и дръж го на ухото.Той може да се използва за ученици от дома си, седнали в грешна позиция по време на изпълнение на домашната работа. тъй като звук звучи в ушите си, той малко се отразява на околните.Изискан и интелигентен дизайн, идеален за вашия дясното ухо.Изискан дизайн : Нашата алармена система срещу съня е направена от висококачествен материал ABS, трайна употреба.Регулиране на ъгъла на наклона на ухо в съответствие с вашите заседнал положение до тогава, докато не свикнете с това на позицията зад волана, с когото най-много са свикнали.Да се избягва съхранение при висока температура и във влажно състояние! ! !.Лесен за носене : Отворете ключа и дръж го на ухото.В същото време, този продукт също така изигра добра роля в коригирането на неправилни пози на учениците при сядане и насърчаването на здравословния растеж.Разликата в наклона на главата издава къс и дълъг сигнал.Компактен и лек, лесен за носене и използване.Широко приложение : Тази аларма stay alert е подходящ не само за водачите на такива превозни средства, като кораби, самолети, но също така широко се използва за нощни смени, охрана на врати, с охрана, телевизионни канали, радиостанции, медицински персонал и служители на службите за сигурност.

Общи свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS
Color:
Black/Blue/Pink/White (optional)
Battery specifications:
AG13X3 (Universal Button Battery) One battery service life is about 6 months - 24 months.
Instructions:
Switch the anti-sleeping alarm to the ON and hang it on your ear. Once you can't help but fall asleep, the ear bell will emit a crisp beep sound, which makes you feel refreshed to avoid accidents. It can also be used for students at home, sitting in the wrong position during homework. A beep will sound to remind the students.
Package List:
1 * Anti-Sleep Reminder:
Note:
1. Open the switch and hang it on your ear. Adjust the angle on your ear according to your sitting position until you adjust to the driving position you are most accustomed to. Unscrew the screws on the cover when changing the battery, and open the rear plate.:
2. Avoid high temperature and wet storage. :

Добавки за продукти