.

.

Чанта за влажни сушене на Пелени, Удобна Чанта за съхранение с Шарките на Животните 23 Х 15 см, за дете на Пътуване (№ 27 Foundation White Bear)

Чанта за влажни сушене на Пелени, Удобна Чанта за съхранение с Шарките на Животните 23 Х 15 см, за дете на Пътуване

BGN 38.40

Брой продукти
Налично за поръчка

Cartoony животински модел на дамска чанта, ярък и красив цвят, като цяло изглежда изящно и сладко бебе да се радвате.Изработена от висококачествена тъкан, безопасни и екологично чисти, меки и приятна за кожата, лесен за почистване, трайна употреба. Чанта за бебешки пелени с един цип, една чанта с ципове се използва за настаняване на чисти пелени, удобен и практичен. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Чанта за бебешки пелени с един цип, една чанта с ципове се използва за настаняване на чисти пелени, удобен и практичен. Изработена от висококачествена тъкан, безопасни и екологично чисти, меки и приятна за кожата, лесен за почистване, трайна употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Чанта за съхранение на пелените Размер на продукта : прибл.Чанта за бебешки пелени с един цип, една чанта с ципове се използва за настаняване на чисти пелени, удобен и практичен.Cartoony животински модел на дамска чанта, ярък и красив цвят, като цяло изглежда изящно и сладко бебе да се радвате.Функция : 1. 23x15 см/9,1x5,9 Неприменимые хора : Обща Предпоставка Списък : 1 х чанта за съхранение Забележка : 1., отговарящи на вашите нужди за използване.Многократно използване, може да се използва за съхранение на подложки за хранене, менструални тампони, бебешки пелени и т.Чанта за бебешки пелени с един цип, една чанта с ципове се използва за настаняване на чисти пелени, удобен и практичен. Многократно използване, може да се използва за съхранение на подложки за хранене, менструални тампони, бебешки пелени и т.Изработена от висококачествена тъкан, безопасни и екологично чисти, меки и приятна за кожата, лесен за почистване, трайна употреба.

Общи свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Diaper Storage Bag
Product Size:
Approx. 23 x 15cm / 9.1 x 5.9in
Applicable People:
General
Package List:
1 x Storage Bag:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that if you use it for wet clothes, you must make sure to squeeze out the water before putting it in the bag. Do not put very wet items in the bag.:

Добавки за продукти