.

.

Детска Тъканта, Чанта, Водоустойчива Чанта за съхранение с Анимационни Фигура, Приятна за кожата, Преносима Практически Чанта за бебето за Пътуване (zoo)

Детска Тъканта, Чанта, Водоустойчива Чанта за съхранение с Анимационни Фигура, Приятна за кожата, Преносима Практически

BGN 33.81

Брой продукти
Налично за поръчка

Функция : 1. Чанта за бебешки пелени на двоен цип. Поставете всички продукти в този пакет, разделете мокри и сухи елементи, за да са сухи елементи са били сухи, а мокри или мръсни - отделно.В една чанта с ципове се съхраняват чисти пелени, а в другата чанта с цип - мокри бебешки пелени.Чанта за бебешки пелени на двоен цип.Плат е от TPU с двоен цип, плавно се отваря и затваря, удобна за използване и портативна конструкция.Поставете всички продукти в този пакет, разделяне на мокри и сухи елементи, за да се съхранява на сухи продукти, отделно от мокри или мръсни.Удобен и практичен, икономичен и защитава околната среда, лесно подвешивается на количка-количка.В една чанта с ципове се съхраняват чисти пелени, а в другата чанта с цип - мокри бебешки пелени.Плат е от TPU с двоен цип, плавно се отваря и затваря, удобна за използване и портативна конструкция.Чанта за бебешки пелени на двоен цип.Чанта за бебешки пелени на двоен цип. Удобен и практичен, икономичен и защитава околната среда, лесно подвешивается на количка-количка.Удобен и практичен, икономичен и защитава околната среда, лесно подвешивается на количка-количка.В една чанта с ципове се съхраняват чисти пелени, а в другата чанта с цип - мокри бебешки пелени. Плат TPU с двоен цип, плавно се отваря и затваря, удобна за използване и портативна конструкция.Чанта за бебешки пелени на двоен цип.В една чанта с ципове се съхраняват чисти пелени, а в другата чанта с цип - мокри бебешки пелени. 35x30 см/13,8x11,8 Приложение : Универсален Осъществяване Списък : 1 х чанта за памперси Забележка : Моля, имайте предвид, че ако ще го използвате за мокри дрехи, вие трябва да изстискайте водата, преди да я поставите в чанта.Параметри : Тип на продукта : Чанта за подгузниковматериал : Трикотажная плат с принтом, водоустойчив филм от TPU Размер : прибл.

Общи свойства

Item Type:
Diaper Bag
Material:
Knitted print fabric, TPU waterproof film
Size:
Approx. 35 x 30cm / 13.8 x 11.8in
Application:
Universal 
Package List:
1 x Diaper Bag:
Note:
Please note that if you are using it for wet clothing, you must make sure to squeeze the water out before putting it in the bag. :

Добавки за продукти