.

.

Паркинг Стълб BREWIX, Паркинг Бариера за Заключване на Паркинг места на паркинга, Заключване на Заземяване на Автомобила, Заключване на Паркинг места, Заключване на п?

Паркинг Стълб BREWIX, Паркинг Бариера за Заключване на Паркинг места на паркинга, Заключване на Заземяване на Автомобила,

BGN 144.66

Брой продукти
Налично за поръчка

пакетът информации1* паркинг post一一一一一 ★★★★★ 一一一一一一We използвате силен екип за обслужване, нашият принцип на обслужване-това е удовлетворение на нуждите на клиентите, ако имате някакви въпроси или коментари след получаване на продукти, моля, не се колебайте да се свържете с нас! ! !.Нашият стилен дизайн и високо качество осигуряват дълготрайност.Име : placeholder Material : стомана pipe Feature : стоманена тръба сигнална колона, удебелена и анти-collision Reflective филм за голяма видимост ден и night Using гальванизированная стоманена тръба, не е лесно ръжда, ефективно предотвратяване на oxidation Application : продуктите могат да бъдат използвани в различни паркинги, обществени, търговски центрове, избени помещения и т. удовлетворени на 100% , моля, не забравяйте да си купите нашия висококачествен паркинг стълб, ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни съобщение, ние ще ви отговорим навреме! ! !.

Общи свойства

Добавки за продукти