.

.

Калъф Ghostek ATOMIC slim Galaxy Z Flip 4 Прозрачен с черен алуминиев Метална броня Премия Трайни Тежкотоварни противоударные Защитни калъфи за телефони Samsung Galaxy Z Flip4 (6,7 инча) 2022 (?

Калъф Ghostek ATOMIC slim Galaxy Z Flip 4 Прозрачен с черен алуминиев Метална броня Премия Трайни Тежкотоварни противоударные

BGN 47.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Защитен калъф премиум-клас за телефон Galaxy Flip4 с пълна защита на пантите.Издигнати край на периметъра за защита на AMOLED-дисплей и обектива на камерата. Здрава вградена противоударная защита от падане R7x - издържа на падане от височина 12 метра.Двупластова конструкция с тежка рамка от алуминиева рамка и неплъзгащи дръжка от двете страни.Съвместим с безжична зареждане и поддържа разблокировку на пръстови отпечатъци с помощта на Touch ID в обратна посока.Вие сте закупили Samsung Galaxy Z Flip 4? С нашия защитен калъф премиум-клас ще могат да защитят своите инвестиции.Противоударные седалките са необходими, и ATOMIC slim - един от най-добрите в този момент на седалките Flip 4 с амортизация удари.В дизайна на този своята практика премиум-клас, използвани от няколко слоя иновативни технологии за поглъщане на ударите.Падането от височина 12 метра не нарани вашия смартфон благодарение на вградена защита от военен клас, предвидена в този джоба.Ние също така сме подготвили нескользящие дръжки от двете страни, за да се предотврати тромав падане.Отлични обективи, камери и екран Super HD изискват допълнителна подкрепа от своята практика ZFlip4 премиум-клас.Така нашите настилки са издигнати край на бронята и пълна защита на пантите за допълнителна здравина.Нашият калъф за телефон Flip4 поддържа безжично зареждане и обратна зареждане.Седалките Flip4 са представени в различни стилове с прозрачен заден панел, защитен от надраскване, за да подчертае своя нов Galaxy Z Flip4. Основни характеристики. 2022, Разработен от фирма Ghostek в Ню Йорк.

Общи свойства

Добавки за продукти