.

.

Състезателен волан RASTP 12,5 /320 mm с адаптер за Sim-карти за състезателни игри са Подходящи за Thrustmaster T500/T300/TS-PC, TS-XW (Черно-Black)

Състезателен волан RASTP 12,5 /320 mm с адаптер за Sim-карти за състезателни игри са Подходящи за Thrustmaster T500/T300/TS-PC,

BGN 2.33

Брой продукти
Налично за поръчка

【ПРИЛОЖИМОСТТА на】 е Подходящ за системи на волана Thrustmaster T500/T300/TS / TX. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Адаптер за игра на волана е изработена от висококачествена алуминиева сплав.Е трайна употреба.Волана в сравнение с традиционните кожен материал винил кожа се отличава с висока устойчивост на корозия, могат да издържат на силни удари и предоставя най-добрите ескорт за вас. 【Модерен интериор. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】Адаптер е добър избор за промяна и актуализиране на вашите системи за управление Thrustmaster. 【Лесна инсталация】 Това гоночное волан с клаксоном идва с крепежни винтове и гаечен ключ, което осигурява лесен монтаж без да се правят промени.Адаптер за волан е много лесен за инсталиране, той е прикрепен директно болт и позволява бързо отсоединяться.

Общи свойства

Добавки за продукти