.

.

Купувайте заедно, спестете повече, Натурална Кафява Шнола за коса разширения, Истинска Човешка шнола за коса разширения # 4, Средно-кафява 14 инча 105 грама и 16 Инча, 105 ?

Купувайте заедно, спестете повече, Натурална Кафява Шнола за коса разширения, Истинска Човешка шнола за коса разширения

BGN 65.06

Брой продукти
Налично за поръчка

Салонное качество, меки, като вашите собствени естествени коси. ★ Двойна патици : удължаване на косата в скоби RUNATURE - това е с две патици, който по-трайни и съдържа повече коса.Ние ви предлагаме да изберете цвят по ваш собствен корен на косата.Можете свободно изправяне и ги къдри.Скоби добре зашити в патици, те са лесни за изпълнение и отнемат, те никога няма да навредят на кожата на главата.Просто за да придават на косата плътност, ние ви предлагаме да си закупите 1-2 комплекта.Ако имате някакви въпроси за избор на цвят, моля, не се колебайте да се обърнете към нас за помощ.Използвайте маска за коса и серум не по-рядко от един път на 1-2 седмици, за дълбока грижа за наращенными коса, и по-добре да им даде, за да изсъхне по естествен начин, за да се запази тяхната мекота и здраве.Искате пухкава прическа, ви съветваме да закупите 2-3 комплекта.Миене : Използвайте само шампоан и балсам без сулфати.Съхранение : Преди съхранение на гребен наращенные косата си отдолу нагоре.Нашите скоби за изграждане на човешки косъм при добри грижи може да продължи 2-3 месеца.Сложете на косата в оригиналната опаковка или всяка кутия или пакет.★ Са истински човешки косата : шнола за коса разширения RUNATURE е изработена от 100% истински човешки косъм. ★ Услуга цветовете : Шнола за изграждане на човешки косъм RUNATURE има безброй цветове по ваш избор и могат да бъдат оцветени в по-тъмен цвят.Полезни съвети : Полагане : Когато завиваете или выпрямляете коса, моля, използвайте термозащиту.Може да има малки различия, поради монитори и осветление. ★ Спецификация : 80-120 g в опаковка с клипове, с дебелина от върха до края.

Общи свойства

80g-120g per pack with clips, thick from top to end. Just to thicken your hair, we suggest you to buy 1 - 2 sets. Want to full head, suggest buy 2 - 3 sets. :

Добавки за продукти