.

.

Плюшен играчка с мляко и Мока, Плюшено Мече Мока 8 см/21 см, Сладки Плюшени Кукли с Шарени Аниме Мляко, Плюш, Мека възглавница с плюшено животно Мока за феновете на око?

Плюшен играчка с мляко и Мока, Плюшено Мече Мока 8 см/21 см, Сладки Плюшени Кукли с Шарени Аниме Мляко, Плюш, Мека

BGN 2.00

Брой продукти
Налично за поръчка

【Чудесен подарък за деца】: Тази млечно-плюшен очарователна, уникална и мека играчка плюшен възглавница, от която няма да могат да се откаже нито възрастните, нито децата.Ние ще ви предоставим най-интимна и професионално обслужване. 【Креативни плюшени】: Плюшен играчка от мляко и мока, сладък плюшени, меки играчки с аниме-фигурки на животни, скъпа възглавница с животни във вакуумна опаковка.Поставете плюшевую възглавница в проветрено помещение, за да направите вашата плюшевую кукла аниме по-пълно.Професионално обслужване : Ако имате някакви проблеми с нашите продукти в момента на покупката, моля, задавайте въпросите директно.всички те са съвършени. Измерване на ръка, моля, оставяйте малко отклонение 2.Когато вие се докоснете до него, ще почувствате себе си по-еластична и много удобна.Ако плюшен кукла случайно е замърсен, използвайте малко количество вода и сапун, за да премахнете петното, а след това подсушете я по естествен път.Поставете плюшевую възглавница в проветрено помещение, за да направите вашата плюшевую кукла аниме по-пълно. Поради различни ъгли на осветление действителният цвят може да се различават малко от представени на фигура 3.Отварянето на опаковката, леко намачкайте плюшени ръце, за да разпръсне плънката. той ще се хареса на хора от всички възрасти и е идеален за игри, украса на стаята и прегръдки. 【Плюшени кукли перфектния размер】: плюшен играчка от мляко и мока 8 см /21 см, които лесно да изберете висококачествен и къс плюш, отлично качество на изработката, с помощта на цялостна технология на вътрешната инсталация, здрав и му е лесно да боли.Стиснете мек плюш, за да се освободите от стреса.или можете да използвате това като своя подарък, добавляющий по-голямо удоволствие в живота си.

Общи свойства

Filling material:
PP cotton
Plush classification:
super soft Short plush
Material:
high quality Short plush
Size:
21cm/8inch
Package:
2*Cartoon Plush Toys:
Notice:
1. Manual measurement, please allow slight deviation 2. Due to the different lighting angles, the actual color may be slightly different from the picture 3. If you have any questions, please contact us immediately, we will reply you within 24 hours, wish you a happy life.:

Добавки за продукти