.

.

,Върти От неръждаема Стомана | Лента За Спиннинга Vikanda Moissanite От Неръждаема Стомана За облекчаване на стреса Киши

,Върти От неръждаема Стомана | Лента За Спиннинга Vikanda Moissanite От Неръждаема Стомана За облекчаване на стреса

BGN 3.00

Брой продукти
Налично за поръчка

☄【Надежден материал от неръждаема стомана】 Не обесцвечивается без деформация, фабрика е изработен от строго отобранного висококачествени материали от неръждаема стомана, която е безопасна, устойчива и е здрава. Моден дизайн; 4. Насърчаване на здравословен настроение;5. ☄【Широко приложение】 ви помогнем да покаже своя уникален чар, Men е подходящ за банкети, клубове, партита, юбилеи и сватби и може да бъде върху корицата за всеки повод. ☄【Намаляване на теглото】 ускорява основната обмяна на веществата, повишаване на нивата на енергия, тъй като ви позволява да се отървете от наднорменото тегло, и ефективно да допринася за подобряване на съня. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия. Отърви се от всякакво напрежение; Спецификация : Име : Термогенни фабрика от муассанита Vikanda; Елегантен дизайн; Цвят : златен, бял, син, черен, цветен;Потребител : мъж, жена; Размер на : 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Тегло : 6 грама Списък на продуктите : Безпокойство *1 Забележки : 1. ☄【Дизайн с въртящи мъниста】 дизайн с кубическим цирконием нежна и прекрасна, с възможност за въртене, и той ще ви донесе късмет в обретении на вътрешен мир. ☄【Широко приложение】 ви помогнем да покаже своя уникален чар, Men е подходящ за банкети, клубове, партита, юбилеи и сватби и може да бъде върху корицата за всеки повод. ☄【Дизайн с въртящи мъниста】 дизайн с кубическим цирконием нежна и прекрасна, с възможност за въртене, и той ще ви донесе късмет в обретении на вътрешен мир. ☄【Надежден материал от неръждаема стомана】 Не обесцвечивается без деформация, фабрика е изработен от строго отобранного висококачествени материали от неръждаема стомана, която е безопасна, устойчива и е здрава. Получавате по-обмяната на веществата; 3.

Общи свойства

Name:
Vikanda Thermogenic Moissanite Spinner ;
Stylish design;:
Color:
gold, white, blue, black, colorful;
User:
male, female;
Size:
5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Weight:
6G
Product List:
Anxiety *1:
Notes:
1. Due to the lighting effects and taking picture angles, there is a color difference in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Добавки за продукти