.

.

EYHLKM Кръгла Тава за съхранение на дърворезбата, Ретро Декорация на Хола, Домашен Тава за Дивана, Сватбени Бижута, Парфюми, Табла за спалня (Цвят: A, Размер: един размер)

EYHLKM Кръгла Тава за съхранение на дърворезбата, Ретро Декорация на Хола, Домашен Тава за Дивана, Сватбени Бижута,

BGN 258.50

Брой продукти
Налично за поръчка

Дървени палети, декоративни плочи, декорации и меки бижута в семейства.Може да се използва като поднос за закуска, десерт, както и за съхранение на канцеларски материали, козметика, аксесоари и т.н. също може да се използва като дървена кабина.Които се използват като украса на стените, той прекрасно на шкафове, списания, маси, рафтовете на магазините или на пианото.Дървени палети, декоративни плочи, декорации и меки бижута в семейства.Дървени палети, декоративни плочи, декорации и меки бижута в семейства.Може да се използва като поднос за закуска, десерт, както и за съхранение на канцеларски материали, козметика, аксесоари и т.н. също може да се използва като дървена кабина.Които се използват като украса на стените, той прекрасно на шкафове, списания, маси, рафтовете на магазините или на пианото.Дървени палети, декоративни плочи, декорации и меки бижута в семейства.Параметри : Тегло нето : 1000 Гразмер : 33 (см) Помещение включва : 1 * Паллетразмер изделия се измерва ръчно, и отклонения в размер на неизбежна.Ако сте особено притеснени, моля ви останете към това внимателно.

Общи свойства

Net weight:
1000g
Size:
33 (cm)
Package Included:
1*pallet:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Добавки за продукти